Thursday, January 22, 2009

Chapter 2.1 : Me & My Degree

WArh!! i already felt like i've throw my keyboard for a year!!, a really really really busy month though.. with all the OOhh's and Fa'lalala's classess.. damn.. really tired.. heh, forgot to mention, dekat 3 minggu dah kelas start, ngah tunggu ptptn masuk nak enjoyyy!! yay (<--- salah gune!! don't u ever try dis at home) hehe

well i dun have any pic's to show u 'all, bcoz i've lost my beloved camera.. (cry.. snifff) it's all because that blooooodyyyy karaoke box at wangsa maju.. if i've never been there.. arhhh!!!
really frustrating.. i've lost it and that cost me rm800.. grllll!!!! (angry with weird face)
and the really sad things are... i've lost all my ex's pic, raya's pic, practical dude memories, and many more!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! damn.. aku harap pencuri tu eksiden masuk dalam longkang!!! hehe YAY.. that's really feel a bit better!! 

Satu lagi aku nak bercerita tentang ketidakprofesionalismenye (betol ke ni?) ptptn!!! aku memang marah betol dengan ptptn ni!!! isk bangun seawal 6pg semata-mata nak ambik no giliran..berbaris sepanjang ular anaconda selama 2 jam.. hasil? ilekkkkk!!! x dak ape pon.. sebab? no dah habis.. (marahnye!!!!!) dengan pekerja ptptn yang tidak mesra!!! argh.. nape la cerita aku kali ni banyak memaki hamun ni.. isk.. dah tak sanggup nak cerita dah ni.. rase cam nak hentak2 jek keyboard ni!!! better aku stop cerita ni sebelum keyboard ni jadi mangsa keadaan, hahaha .. chiow..

2 comments:

niNiE said...

heh...ptptn nye pengurusan memang sucks gile...aku pon kena last sem...ade ke borang yang aku da pos pakai pos laju die kate posman tu ilangkan sebab tak sampai ofis ptptn kat damansara tu...padahal pekerja die yang sorok surat tu,sebulan baru nak jumpe, pastu aku dapat duit lagi sebulan nak abes sem...gilo

retro said...

ya!! tu la... angin btol la aku.. hahaha, nak jek aku tajang ptptn